MEER EDWARD ..

Meer Edward van Wonderen lees je op mijn 'sociale netwerkpagina's'.

Hieronder de links:

twitter

linkedin

HOME

Edward van Wonderen

Geboren op 11 juni 1966 te Bergen (NH).
Woonachtig: 's-Hertogenbosch

Gepassioneerde, betrokken en verbindende algemeen/commercieel directeur met oog voor missie en visie en het uitdragen van deze koers. Vasthoudend en oplossingsgericht.

Geeft feedback, is hands-on en draagt bij aan de ontwikkeling van mensen waarbij het beoogde resultaat niet uit het oog verloren wordt. Richting geven, coachen, sturen op resultaten en bevorderen van samenhang in beleid en aanpak zijn hierbij relevant, maar ook lef, creativiteit en het maken van fouten horen hier bij.

Komt het best tot zijn recht in een sfeer waar ruimte is voor innovatie en creativiteit. Het stimuleren en inspireren van betrokkenen en het fungeren als boegbeeld voor deze visie, past in mijn profiel.

Toegankelijk, inspirerend, integer, werkt vanuit vertrouwen krijgen/hebben en geven, standvastig, besluitvaardig, energiek met gevoel voor humor, relativeringsvermogen, creatieve denker, marketeer, bruggenbouwer en verbinder. Beschikt over natuurlijk leiderschap met goede communicatieve en contactuele vaardigheden.

Competenties: bindend vermogen, koersvast met visie, ondernemerschap, bestuurlijke gevoeligheid, leiderschap en inlevingsvermogen.

Ik voel mij als een vis in het water in een omgeving waar ruimte is voor ondernemerschap/ zelfstandigheid, inspiratie en creativiteit in het oplossen van de dagelijkse uitdagingen. Niet wetende wat de dag van morgen mij gaat brengen brengt mij de noodzakelijke spanning.

Edward van Wonderen